Gerry Jöris en Rob Higler
Nieuwekade 249
3511 RW Utrecht
tel. 030-2321010
info@gerryjoris-robhigler.nl

De laatste foto's


De teksten op deze website zijn grotendeels achterhaald. Onze wederwaardigheden over ons nieuwe huis in Winsum (en alle ellende die ons dat heeft gebracht en nog brengt) lees je op www.sjoelplein.org.


Wij wonen in de Utrechtse binnenstad op een héél mooi plekje met uitzicht op de singel, de sluisjes en de molen op de Adelaarstraat. Het huis ligt op de derde woonlaag, er is geen lift en die komt er ook niet, en het traplopen (vooral met zware boodschappentassen) zal in de toekomst een probleem gaan vormen. Een verhuizing zal in de toekomst dan ook noodzakelijk zijn.

Omdat wij de hectiek en de toenemende hufterigheid van de grote (binnen)stad zat zijn, zijn wij op zoek gegaan naar een huis buiten de randstad.


Via deze website willen wij familie, vrienden en andere belangstellenden op de hoogte houden van de bouw van ons nieuwe huis in Winsum (Groningen), op fietsafstand van ons geliefde Schiermonnikoog.


Bron: website RTV Noord, Groningen in BeeldBron: website RTV Noord, Groningen in BeeldBron: website RTV Noord, Groningen in Beeld
Bron: website RTV Noord, Groningen in Beeld

Het zal de bezoeker niet kunnen ontgaan dat wij grote fans zijn van Ede Staal, de helaas veel te jong overleden Groningse zanger.


Onze woonomgeving in Utrecht (wij wonen bij de rode vlag)~Onze woonomgeving in Utrecht (wij wonen bij de rode vlag)~Onze nieuwe woonomgeving in Winsum (bij de rode pijl wordt ons huis gebouwd)~Tell a friend